
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,277 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,973,605 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,639,294 |
1. | اثر تخمیر بر میزان ترکیبات فراسودمند آرد مالت برنج قهوهای | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 137-150 | ||
سمیه رحیمی؛ سولماز صارم نژاد | ||
2. | بررسی امکان غنی سازی پاستیل با کلسیم و ویتامین D3 | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 79-95 | ||
شیلا برنجی؛ شیما رهبری نژاد؛ لیلا ناطقی | ||
3. | بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگیهای تغذیهای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 37-47 | ||
هادی هاشمی گهرویی؛ فاطمه غیاثی؛ محمد هادی اسکندری؛ مهسا مجذوبی | ||
4. | بهینهسازی فرمولاسیون شیر عسل حاوی دارچین با روش سطح پاسخ | |
دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 121-133 | ||
شهلا شمسی؛ لیلا روفه گری نژاد | ||
5. | تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای کیک فنجانی | |
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 169-180 | ||
اخلاص عبدالنبیپور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی | ||
6. | تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سویای سینبیوتیک | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 189-201 | ||
خدیجه عباباف؛ حسین جوینده؛ بهزاد ناصحی | ||
7. | تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگیهای کیفی کیک روغنی | |
دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 157-169 | ||
نازلی مهدیزاده؛ لیلا روفهگری نژاد | ||
8. | تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 139-151 | ||
ملیحه قربانی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم آریانفر | ||
9. | تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتریهای پروبیوتیک | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 27-42 | ||
ساناز ابراهیمی جم؛ سهیلا زرینقلمی؛ علی گنجلو | ||