آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,246
تعداد مقالات15,280
تعداد مشاهده مقاله50,978,719
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,029,722

1.

اثر رژیم‌های مختلف آبیاری در مرحله قبل از برداشت بر عملکرد، کیفیت میوه و کارایی مصرف آب دو توده خربزه ایرانی

دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 217-231
فرزاد تقدسی‌نیا؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ جعفر نیکبخت؛ میترا اعلایی

2.

اثر روش تغلیظ بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و رفتار جریانی کنسانتره نارنگی

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 1-12
علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ نادیا شکرانه؛ سمیرا صباغ پور؛ فرزانه حسن نیا؛ تندیس خسروی راد؛ شبنم حمزه

3.

اثرکاربرد پس از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی های کیفی و ماندگاری توت‌فرنگی رقم کاماروسا

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 277-288
محمد صفا عین الدین؛ جعفر حاجیلو

4.

اثر محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک و گلایسین بتائین بر خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی کارلا (Momordica charantia L.) تحت تنش کم‌آبی

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 223-235
افسون رضایی علولو؛ عزیزاله خیری؛ محسن ثانی خانی؛ مسعود ارغوانی

5.

ارزیابی رشد، عملکرد و میزان ویتامین ث بامیه با کاربرد پوترسین و اسید هیومیک تحت تنش کم‌آبی

دوره 28، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 109-123
طاهر برزگر؛ پوریا مرادی؛ زیبا حسن زاده؛ زهرا قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

6.

بررسی اثرات پوشش‌های فعال آنتی‌اکسیدانی بر میزان کارآیی آبگیری اسمزی و ویژگی‌های کیفی انگور شاهرودی خشک شده

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 51-63
سارا خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ محمدیار حسینی

7.

بررسی خواص شیمیایی و کیفی قرص فشرده تولیدشده از پودر گوجه‌فرنگی تحت شرایط مایکروویو- هوای‌گرم و بهینه‌سازی آن به روش سطح پاسخ

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 83-80
منوچهر رشیدی؛ رضا امیری چایجان؛ احمد ارشادی؛ علی قاسمی

8.

بررسی ژنوتیپ‌های امیدبخش سیب‌زمینی از نظر مقاومت به تنش خشکی در اردبیل

دوره 33، شماره 3، مهر 1402، صفحه 323-341
غلامرضا حمزه پور؛ احمد توبه؛ داود حسن پناه؛ سلیم فرزانه

9.

بررسی و مقایسه تغییرات رایحه، رنگ و ویتامین ث برگه های خشک شده پرتقال در خشک کردن فریز درایر و هوای داغ

دوره 6، شماره 3، مهر 1400، صفحه 41-47
مازیار روشن مقدم؛ رضا امیری چایجان؛ ناهید عقیلی ناطق

10.

تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 99-111
ندا چنانی صالح؛ امیر حسین گلی؛ مریم حقیقی؛ جواد کرامت؛ لاله مهدی‌پور

11.

مطالعه اثرات 3 نوع کود مختلف (زیستی، آلی و کود کامل معدنی) روی برخی ویژگی های کیفی پس از برداشت خیار گلخانه ای رقم ناگین

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 271-286
اصغر ابراهیم زاده؛ شاهرخ داوودی؛ محمد باقر حسن پور اقدم؛ فرزاد رسولی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب