تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,313 |
تعداد مقالات | 16,156 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,724,884 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,391,220 |
1. | اثر رژیمهای مختلف آبیاری در مرحله قبل از برداشت بر عملکرد، کیفیت میوه و کارایی مصرف آب دو توده خربزه ایرانی | |||
دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 217-231 | ||||
فرزاد تقدسینیا؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ جعفر نیکبخت؛ میترا اعلایی | ||||
2. | اثر روش تغلیظ بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و رفتار جریانی کنسانتره نارنگی | |||
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 1-12 | ||||
علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ نادیا شکرانه؛ سمیرا صباغ پور؛ فرزانه حسن نیا؛ تندیس خسروی راد؛ شبنم حمزه | ||||
3. | اثرکاربرد پس از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی های کیفی و ماندگاری توتفرنگی رقم کاماروسا | |||
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 277-288 | ||||
محمد صفا عین الدین؛ جعفر حاجیلو | ||||
4. | اثر محلولپاشی اسید سالیسیلیک و گلایسین بتائین بر خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی کارلا (Momordica charantia L.) تحت تنش کمآبی | |||
دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 223-235 | ||||
افسون رضایی علولو؛ عزیزاله خیری؛ محسن ثانی خانی؛ مسعود ارغوانی | ||||
5. | ارزیابی رشد، عملکرد و میزان ویتامین ث بامیه با کاربرد پوترسین و اسید هیومیک تحت تنش کمآبی | |||
دوره 28، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 109-123 | ||||
طاهر برزگر؛ پوریا مرادی؛ زیبا حسن زاده؛ زهرا قهرمانی؛ جعفر نیکبخت | ||||
6. | بررسی اثرات پوششهای فعال آنتیاکسیدانی بر میزان کارآیی آبگیری اسمزی و ویژگیهای کیفی انگور شاهرودی خشک شده | |||
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 51-63 | ||||
سارا خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ محمدیار حسینی | ||||
7. | بررسی خواص شیمیایی و کیفی قرص فشرده تولیدشده از پودر گوجهفرنگی تحت شرایط مایکروویو- هوایگرم و بهینهسازی آن به روش سطح پاسخ | |||
دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 83-80 | ||||
منوچهر رشیدی؛ رضا امیری چایجان؛ احمد ارشادی؛ علی قاسمی | ||||
8. | بررسی ژنوتیپهای امیدبخش سیبزمینی از نظر مقاومت به تنش خشکی در اردبیل | |||
دوره 33، شماره 3، مهر 1402، صفحه 323-341 | ||||
غلامرضا حمزه پور؛ احمد توبه؛ داود حسن پناه؛ سلیم فرزانه | ||||
9. | بررسی و مقایسه تغییرات رایحه، رنگ و ویتامین ث برگه های خشک شده پرتقال در خشک کردن فریز درایر و هوای داغ | |||
دوره 6، شماره 3، مهر 1400، صفحه 41-47 | ||||
مازیار روشن مقدم؛ رضا امیری چایجان؛ ناهید عقیلی ناطق | ||||
10. | تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد | |||
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 99-111 | ||||
ندا چنانی صالح؛ امیر حسین گلی؛ مریم حقیقی؛ جواد کرامت؛ لاله مهدیپور | ||||
11. | مطالعه اثرات 3 نوع کود مختلف (زیستی، آلی و کود کامل معدنی) روی برخی ویژگی های کیفی پس از برداشت خیار گلخانه ای رقم ناگین | |||
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 271-286 | ||||
اصغر ابراهیم زاده؛ شاهرخ داوودی؛ محمد باقر حسن پور اقدم؛ فرزاد رسولی | ||||
|