آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,351
تعداد مقالات16,532
تعداد مشاهده مقاله53,617,649
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,075,522
چنانی صالح, ندا, گلی, امیر حسین, حقیقی, مریم, کرامت, جواد, مهدی‌پور, لاله. (1398). تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), 99-111.
ندا چنانی صالح; امیر حسین گلی; مریم حقیقی; جواد کرامت; لاله مهدی‌پور. "تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 1, 1398, 99-111.
چنانی صالح, ندا, گلی, امیر حسین, حقیقی, مریم, کرامت, جواد, مهدی‌پور, لاله. (1398). 'تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), pp. 99-111.
چنانی صالح, ندا, گلی, امیر حسین, حقیقی, مریم, کرامت, جواد, مهدی‌پور, لاله. تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(1): 99-111.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب