آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,416
تعداد مقالات17,399
تعداد مشاهده مقاله56,085,083
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,364,498
چنانی صالح, ندا, گلی, امیر حسین, حقیقی, مریم, کرامت, جواد, مهدی‌پور, لاله. (1398). تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), 99-111.
ندا چنانی صالح; امیر حسین گلی; مریم حقیقی; جواد کرامت; لاله مهدی‌پور. "تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 1, 1398, 99-111.
چنانی صالح, ندا, گلی, امیر حسین, حقیقی, مریم, کرامت, جواد, مهدی‌پور, لاله. (1398). 'تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), pp. 99-111.
چنانی صالح, ندا, گلی, امیر حسین, حقیقی, مریم, کرامت, جواد, مهدی‌پور, لاله. تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(1): 99-111.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب