آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,482,314
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,570,577
چنانی صالح, ندا, گلی, امیر حسین, حقیقی, مریم, کرامت, جواد, مهدی‌پور, لاله. (1398). تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), 99-111.
ندا چنانی صالح; امیر حسین گلی; مریم حقیقی; جواد کرامت; لاله مهدی‌پور. "تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 1, 1398, 99-111.
چنانی صالح, ندا, گلی, امیر حسین, حقیقی, مریم, کرامت, جواد, مهدی‌پور, لاله. (1398). 'تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), pp. 99-111.
چنانی صالح, ندا, گلی, امیر حسین, حقیقی, مریم, کرامت, جواد, مهدی‌پور, لاله. تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(1): 99-111.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب