آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,742
تعداد مشاهده مقاله51,850,643
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,681,383

1.

تهیه و شناسایی فیلم ‌نانوکامپوزیت کاراگینان/نانوکلی حاوی عصاره اسپند

صفحه 1-14
محمد قربان‌پور؛ اکبر مهینی

2.

افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک

صفحه 15-26
سجاد پیرسا؛ محمد مهدی مظهری

3.

تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری‌های پروبیوتیک

صفحه 27-42
ساناز ابراهیمی جم؛ سهیلا زرین‌قلمی؛ علی گنجلو

4.

فعالیت ضد قارچی و اثرات هم‌افزایی ترکیب اسانس‌های گیاهی آویشن، دارچین، رزماری و مرزنجوش برعلیه قارچ‌های مولد فساد در میوه سیب

صفحه 43-54
مهدی نیک خواه ممان؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مریم هاشمی؛ رضا فرهوش

5.

مدل‌سازی افت وزن زردآلو طی خشک‌کردن با خشک‌کن فروسرخ به روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 55-69
فخرالدین صالحی

6.

تاثیر آلبومین تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و ریز ساختاری امولسیون روغن در آب تولیدی توسط اولتراسوند

صفحه 71-82
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی‌نژاد

7.

بررسی اثر به‌کارگیری موسیلاژ دانه‌های اسفرزه، شاهی و ریحان بر رفتار رئولوژیکی دسر لبنی شکلاتی کم‌چرب

صفحه 83-98
حسین جوینده؛ حدیث رستم‌آبادی؛ مصطفی گودرزی

8.

تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد

صفحه 99-111
ندا چنانی صالح؛ امیر حسین گلی؛ مریم حقیقی؛ جواد کرامت؛ لاله مهدی‌پور

9.

تاثیر مدت زمان نگهداری بر ترکیبات مغذی و ویژگی‌های ارگانولپتیکی ماهی صافی (Siganus javus) در حالت یخ پوشی

صفحه 113-123
علی آبرومند؛ فریده باعثی

10.

پاستوریزه کردن شیر با حرارت انرژی القایی و ارزیابی خواص ارگانولپتیک آن

صفحه 125-140
سیمین حق نظری؛ مراد پاشا اسکندری نسب؛ سپهر مرادی؛ مصطفی معماریان

11.

تاثیرآبگیری اسمزی و روش‌های مختلف خشک کردن کدو حلوایی برکیفیت و رنگ محصول نهایی

صفحه 141-153
شادی بصیری؛ فرزاد غیبی

12.

تولید پنیر سفید کم چرب تهیه شده به روش فراپالایش با استفاده از صمغ گزانتان

صفحه 155-167
اسرا خانی؛ لیلا روفه گری نژاد

13.

بررسی تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ویژگی‌های میکروبی و حسی نان چاودار (روگن)

صفحه 169-179
جعفر محمدزاده میلانی؛ مرجان طالعه مقدم؛ امیر احمدپور

14.

اثرپوشش‌های برپایۀ پکتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی مواد ضد قهوه‌ای شدن بر برخی خواص فیزیکی‌شیمایی برش‌های تازه سیب واریتۀ رد دلیشز

صفحه 181-194
محمدیار حسینی؛ آیدا تقی زاده؛ بابک قنبرزاده

15.

ارزیابی پروفایل اسید چرب، ویژگی‌های فیزیکی ‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ترکیب روغن‌های هسته ‌ انگور و کنجد

صفحه 195-210
مریم خاکباز حشمتی؛ علیرضا باستانی؛ اکرم پزشکی؛ مریم جعفرزاده مقدم


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب