آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,535,893
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,632,272

1.

اثر آبگیری اسمزی قبل از خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ورقه های پیاز خشک

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 51-65
اعظم ایوبی؛ محمد بلوردی

2.

اثر پیش‌تیمار زمان خلاء و رها سازی در فشار اتمسفر بر ویژگی‌های فیزیکی برش‌های قارچ دکمه‌ای خشک شده با هوای گرم

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 345-355
مستانه طاهر قاسمی؛ نارملا آصفی؛ بهمن پاسبان اسلام

3.

بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی

دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 43-62
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی

4.

بررسی تکنیک متناوب مایکروویو- هوای گرم بر خواص کیفی و تغذیه‌ای برگه‌های کیوی خشک شده

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 111-126
مریم خاکباز حشمتی؛ اشکان سیفی مقدم

5.

تاثیرآبگیری اسمزی و روش‌های مختلف خشک کردن کدو حلوایی برکیفیت و رنگ محصول نهایی

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 141-153
شادی بصیری؛ فرزاد غیبی

6.

کاربرد ترکیب کربن دی اکسید فوق بحرانی و ایربورن التراسوند در بهبود سینتیک خشک شدن جلبک دونالیلا سالینا

دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 83-109
احسان قجرجزی؛ عادل حسین پور؛ علی محمد نیکبخت؛ ناصر آق

7.

مدل‌سازی فرآیند خشک کردن برش‌های هلو پوشش‌ داده‌شده با صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان با سامانه فروسرخ

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 17-28
فخرالدین صالحی؛ مریم ساترابی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب