آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,321
تعداد مقالات16,205
تعداد مشاهده مقاله52,848,990
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,525,104

1.

اثر آبگیری اسمزی قبل از خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ورقه های پیاز خشک

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 51-65
اعظم ایوبی؛ محمد بلوردی

2.

اثر پیش‌تیمار زمان خلاء و رها سازی در فشار اتمسفر بر ویژگی‌های فیزیکی برش‌های قارچ دکمه‌ای خشک شده با هوای گرم

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 345-355
مستانه طاهر قاسمی؛ نارملا آصفی؛ بهمن پاسبان اسلام

3.

بررسی اثر فرآیند کردن با روش‌های اتوکلاو و سانتریفیوژ بر ارزش تغذیه‌ای مایع شکمبه خشک شده با استفاده از روش خشک کردن پاششی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 آبان 1403
حسین عبدی بنمار؛ فریبا رضائی سرتشنیزی

4.

بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی

دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 43-62
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی

5.

بررسی تکنیک متناوب مایکروویو- هوای گرم بر خواص کیفی و تغذیه‌ای برگه‌های کیوی خشک شده

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 111-126
مریم خاکباز حشمتی؛ اشکان سیفی مقدم

6.

تاثیرآبگیری اسمزی و روش‌های مختلف خشک کردن کدو حلوایی برکیفیت و رنگ محصول نهایی

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 141-153
شادی بصیری؛ فرزاد غیبی

7.

کاربرد ترکیب کربن دی اکسید فوق بحرانی و ایربورن التراسوند در بهبود سینتیک خشک شدن جلبک دونالیلا سالینا

دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 83-109
احسان قجرجزی؛ عادل حسین پور؛ علی محمد نیکبخت؛ ناصر آق

8.

مدل‌سازی فرآیند خشک کردن برش‌های هلو پوشش‌ داده‌شده با صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان با سامانه فروسرخ

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 17-28
فخرالدین صالحی؛ مریم ساترابی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب