آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,753
تعداد مشاهده مقاله51,868,903
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,691,999

1.

اثرات استفاده از بافر و مگاسفرا السدنی به عنوان تنظیم کننده‌‏ها‏ی pH، بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی روده‏ کوچک و بزرگ بره‏ های پرواری عربی تغذیه شده با جیره ‏های حاوی کنسانتره بالا

دوره 31، شماره 3، آذر 1400، صفحه 73-87
امید خراسانی؛ مرتضی چاجی؛ فرشاد باغبان

2.

اثر تغذیه شاخه کامل درخت برهان بر هضم‌پذیری، برخی خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بزهای نجدی

دوره 28، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 195-211
لیلا بابادی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی

3.

اثر جایگزینی سیلاژ ذرت با کاکتوس بی‌خار بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، برخی متابولیت‌های خونی و رفتارهای تغذیه‌ای میش

دوره 32، شماره 3، آذر 1401، صفحه 35-47
فاطمه دالوند؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ محمدرضا صالحی

4.

اثر گیاه خارمریم بر هضم‌پذیری و تخمیر میکروبی علوفه سیاه‌شور و ریخت شناسی پروتوزوآ در شتر تک‌کوهانه

دوره 24، شماره 3، آذر 1393، صفحه 110-122
ایران خدادادی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

5.

اثر مغز میوه بلوط بر فعالیت باکتری‌ها، قارچ‌ها و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز نجدی و گوسفند عربی

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 15-33
زهرا هاشمی؛ طاهره محمد آبادی؛ مرتضی چاجی؛ صالح طباطبایی

6.

اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره‌‌های پرواری

دوره 28، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1-19
صادق اسدالهی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی چاجی؛ مرتضی مموئی

7.

استفاده از پوست انار و پوست انار عمل‏آوری شده با باکتری تولید کننده‌ی آنزیم تاناز بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه، کبد و کلیه ‏ها در بره‏های پرواری

دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 97-111
زهرا جهان‌آرا؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی؛ فرشاد باغبان

8.

استفاده از تعدادی از باکتری‌های تولید کننده تاناز برای کاهش تانن و بهبود ارزش تغذیه‌ای برگ اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis)

دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 83-98
زهرا جهان آرا؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی

9.

بررسی تاثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف مغز بلوط بر هضم، تخمیر و تجزیه‌‌‌‌پذیری شکمبه ای گاو و گاومیش در خوزستان

دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 17-29
زهرا رحمتی مقدم؛ طاهره محمدآبادی؛ هدایت الله روشنفکر؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده

10.

مطالعه تاثیر عمل آوری با بخار آب تحت فشار و آب اکسیژنه قلیایی بر ارزش تغذیه‌ای سرشاخه نیشکر برای بره‌های پرواری

دوره 32، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 85-98
وحید قاسمی؛ مرتضی چاجی

11.

مقایسه اثر بافر بی‏کربنات سدیم با باکتری مگاسفر السدنی به عنوان مصرف کننده اسید تولیدی در شکمبه بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، فراسنجه‏های شکمبه‌ای و خونی بره‏های پرواری در جیره با کنسانتره بالا

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 85-99
امید خراسانی؛ مرتضی چاجی؛ فرشاد باغبان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب