آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,245,838
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,253,986
اسدالهی, صادق, ساری, محسن, عرفانی مجد, نعیم, چاجی, مرتضی, مموئی, مرتضی. (1397). اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره‌‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 1-19.
صادق اسدالهی; محسن ساری; نعیم عرفانی مجد; مرتضی چاجی; مرتضی مموئی. "اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره‌‌های پرواری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1397, 1-19.
اسدالهی, صادق, ساری, محسن, عرفانی مجد, نعیم, چاجی, مرتضی, مموئی, مرتضی. (1397). 'اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره‌‌های پرواری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 1-19.
اسدالهی, صادق, ساری, محسن, عرفانی مجد, نعیم, چاجی, مرتضی, مموئی, مرتضی. اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره‌‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(4): 1-19.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب