تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,275 |
تعداد مقالات | 15,774 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,885,190 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,701,794 |
1. | تاثیر برخی از صمغها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM) | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 23-35 | ||
لادن لقایی؛ شهین زمردی | ||
2. | تاثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم (DATEM) بر ویژگیهای کیفی و حسی دونات | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 99-111 | ||
شهین زمردی؛ سمیرا فرامرزی | ||
3. | تاثیر ریزپوشانی کردن بر ویژگیهای اسانس پوست پرتقال حاصل از پسماندهای کارخانجات آب پرتقال | |
دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 109-121 | ||
شهین زمردی؛ الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی | ||
4. | تأثیر شربت کامبوجا بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ | |
دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 85-97 | ||
شهین زمردی؛ لیلا کیانفر | ||
5. | تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگیهای رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوهای بر پایه موز | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 45-55 | ||
حکیمه محمدی شندی؛ شهین زمردی | ||
6. | تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 357-367 | ||
فرناز نبی زاده؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی؛ محسن اسمعیلی | ||