نویسنده = شهین زمردی
تعداد مقالات: 3

1

تاثیر برخی از صمغ‌ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 26، شماره 1، بهار 1395، صفحه 23-35
لادن لقایی؛ شهین زمردی

2

تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز

دوره 28، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 45-55
حکیمه محمدی شندی؛ شهین زمردی

3

تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار

دوره 26، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 357-367
فرناز نبی زاده؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی؛ محسن اسمعیلی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.