آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,839
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,457,579
محمدی شندی, حکیمه, زمردی, شهین. (1397). تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 45-55.
حکیمه محمدی شندی; شهین زمردی. "تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1397, 45-55.
محمدی شندی, حکیمه, زمردی, شهین. (1397). 'تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 45-55.
محمدی شندی, حکیمه, زمردی, شهین. تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی‌های رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوه‌ای بر پایه موز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(4): 45-55.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب