آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,312
تعداد مقالات16,111
تعداد مشاهده مقاله52,713,226
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,379,350

1.

اثر امواج مایکروویو روی باقیمانده آفت‌کش و ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و میکروبی میوه خشک شده زردآلو طی زمان نگهداری

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 151-167
سمیه سلیمانی مهر؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ احسان صادقی

2.

اثر پیش تیمار ماکروویو بر راندمان استخراج روغن از دانه گلرنگ و خواص فیزیکوشیمیایی کنجاله و روغن استحصالی

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 103-120
علی اکبر شاهی چهرق؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

3.

اثر خواص ضد میکروبی عصاره کینوا و جنسینگ نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری خامه

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 113-129
حدیث عظیمی نژاد؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

4.

اثر سوربیتول بر حلالیت، قابلیت دوخت و کدورت فیلم‌های خوراکی ژلاتین ماهی کپور سرگنده

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 695-704
زینب رفتنی امیری؛ سیده خدیجه حسینی؛ علی معتمدزادگان

5.

ارزیابی خواص آنتی‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سبز گردوی منطقه هزار‌ جریب در روغن سویای تصفیه شده

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 23-35
محمد دولت آبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

6.

ارزیابی میزان ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن وحشی (Rosa canina L.) شمال ایران

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 65-76
سمیه رضایی ارمی؛ زینب رفتنی امیری

7.

بررسی اثر اشعه‌ UVB بر میزان ویتامین D2، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت میکروبی قارچ دکمه‌ای سفید

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 201-223
زهره افضلیان؛ زینب رفتنی امیری؛ جمشید فرمانی

8.

بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 207-219
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

9.

بررسی تاثیر ساکارز با سطح مناسب شیرین بیان به عنوان شیرین کننده بومی ایران بر کیفیت بستنی

دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 1-14
نسترن خدادادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ سمیه رضایی ارمی

10.

تاثیر عصاره کاکل ذرت نانوریزپوشانی شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، کاهش بار میکروبی، رنگ و حسی سوسیس گوشت قرمز

دوره 34، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 85-106
ذاکر آقاکشی پور؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

11.

تأثیر موسیلاژ دانه‌ شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 145-156
هایده گرجیان؛ زینب رفتنی امیری

12.

مقایسه اثربخشی عصاره نانوریزپوشانی شده با صمغ های کیتوزان، قدومه شیرازی و کیتوزان-قدومه شیرازی با عصاره آزاد برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا در شرایط گرمخانه گذاری 18 روزه

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 29-60
حورا طریقتی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب