آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,366,139
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,459,103

1.

استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 85-99
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

2.

بررسی اثر به‌کارگیری موسیلاژ دانه‌های اسفرزه، شاهی و ریحان بر رفتار رئولوژیکی دسر لبنی شکلاتی کم‌چرب

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 83-98
حسین جوینده؛ حدیث رستم‌آبادی؛ مصطفی گودرزی

3.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 101-116
حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ مهدی قصاب نژاد

4.

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سویای سین‌بیوتیک

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 189-201
خدیجه عباباف؛ حسین جوینده؛ بهزاد ناصحی

5.

تأثیر صمغ فارسی و صمغ دانه بالنگو شیرازی بر ویژگی‌های بافتی ماست همزده کم‌چرب

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 171-181
مریم ید ملت؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی

6.

تاثیر ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پوست انار بر بیف برگر طی دوره نگهداری یخچالی

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 135-144
حسین جوینده؛ مریم یدملت

7.

مطالعه ترکیبات شیمیایی ازگیل ژاپنی و استخراج پلی‌ساکارید آن به عنوان یک ترکیب ضد‌ اکسایشی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 171-181
ساره همت‌یار؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب