آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,035
تعداد مقالات12,693
تعداد مشاهده مقاله13,838,301
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,709,370

1.

اثر پودر گیاه آویشن بر فراسنجه های هضمی و مقدار تولید گاز های متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 24، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 163-175
بهرام افشار حمیدی؛ رسول پیرمحمدی؛ هرمز منصوری

2.

اثر تغذیه ی منابع کربوهیدرات های غیر فیبری و اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع بر پارامترهای تولیدی و خونی در بزهای شیری مهابادی در دوره انتقال

دوره 31، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 129-139
الناز بابایی؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

3.

بررسی اثر مکمل چربی CLA و افزودنی های چربی بر روی عملکرد تولیدی، توازن انرژی،تولید شیر و ترکیبات آن و برخی فراسنجه های خونی در گاوهای شیری هلشتاین در دوره انتقال

دوره 30، شماره 3، آذر 1399، صفحه 25-35
یونس طهمزی؛ یونس علی علی جو؛ رسول پیرمحمدی؛ اکبر تقی زاده

4.

تأثیر جیره های غذایی کم پروتئین مکمل شده با متیونین ، لیزین و کولین محافظت شده بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیری هلشتاین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 مهر 1400
شهرام شیرمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ حسین جانمحمدی؛ رسول پیرمحمدی؛ هادی ولیزاده

5.

تأثیر کاهش میزان سموم پاتولین و دیازینون موجود در تفاله سیب سیلو شده بر روی برخی فراسنجه های شکمبه ای (pH، پروتوزوآ، نیتروژن آمونیاکی) و غلظت اسیدهای چرب فرار در بزهای شیرده مهابادی

دوره 31، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 11-26
احد گل قاسم قره باغ؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ احد بیگدلی خواجه دیزجی

6.

ترکیبات شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم آزمایشگاهی(آنکوم) علف خشک یونجه چین دوم استان کردستان

دوره 24، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 107-118
سرور مرادی؛ رسول پیرمحمدی؛ رحمن ابن عباسی

7.

تعیین ترکیبات شیمیایی و خصوصیات فیزیکی چین دوم یونجه استان آذربایجان غربی

دوره 24، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 27-38
سمیه رضایی؛ رسول پیرمحمدی

8.

تعیین قابلیت هضم و خوشخوراکی تفاله انگور سفید و قرمز در گوسفند

دوره 22، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 57-68
رسول پیرمحمدی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.