آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,236
تعداد مقالات15,199
تعداد مشاهده مقاله50,744,780
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,822,885

1.

اثرات استفاده از مخمر ﺳﺎﻛﺎﺭﻭﻣﺎﻳﺴﺲ سرویسیا ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺯﻳﺴﺖﻳﺎﺭ بر فراسنجه های تخمیر در جیره های پرکنسانتره در شرایط برون تنی

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 61-81
الناز پیرعدل؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ رسول پیرمحمدی؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مرتضی حسینی غفاری

2.

اثر پودر گیاه آویشن بر فراسنجه های هضمی و مقدار تولید گاز های متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 24، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 163-175
بهرام افشار حمیدی؛ رسول پیرمحمدی؛ هرمز منصوری

3.

اثر تغذیه ی منابع کربوهیدرات های غیر فیبری و اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع بر پارامترهای تولیدی و خونی در بزهای شیری مهابادی در دوره انتقال

دوره 31، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 129-139
الناز بابایی؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

4.

بررسی اثر مکمل چربی CLA و افزودنی های چربی بر روی عملکرد تولیدی، توازن انرژی،تولید شیر و ترکیبات آن و برخی فراسنجه های خونی در گاوهای شیری هلشتاین در دوره انتقال

دوره 30، شماره 3، آذر 1399، صفحه 25-35
یونس طهمزی؛ یونس علی علی جو؛ رسول پیرمحمدی؛ اکبر تقی زاده

5.

تاثیر افزایش سطح مصرف جایگزین شیر بر کارآیی رشد و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار نژاد قزل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 بهمن 1402
قدرت محمدی جیرآباد؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ رسول پیرمحمدی

6.

تأثیر جیره های غذایی کم پروتئین مکمل شده با متیونین ، لیزین و کولین محافظت شده بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیری هلشتاین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 مهر 1400
شهرام شیرمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ حسین جانمحمدی؛ رسول پیرمحمدی؛ هادی ولیزاده

7.

تأثیر فرآوری کاه گندم با استفاده از کشت مایع و جامد قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و گوارش پذیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی

دوره 33، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 47-62
مریم ثاقبی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ رسول پیرمحمدی؛ مریم دنیادوست

8.

تأثیر کاهش میزان سموم پاتولین و دیازینون موجود در تفاله سیب سیلو شده بر روی برخی فراسنجه های شکمبه ای (pH، پروتوزوآ، نیتروژن آمونیاکی) و غلظت اسیدهای چرب فرار در بزهای شیرده مهابادی

دوره 31، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 11-26
احد گل قاسم قره باغ؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ احد بیگدلی خواجه دیزجی

9.

ترکیبات شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم آزمایشگاهی(آنکوم) علف خشک یونجه چین دوم استان کردستان

دوره 24، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 107-118
سرور مرادی؛ رسول پیرمحمدی؛ رحمن ابن عباسی

10.

تعیین ترکیبات شیمیایی و خصوصیات فیزیکی چین دوم یونجه استان آذربایجان غربی

دوره 24، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 27-38
سمیه رضایی؛ رسول پیرمحمدی

11.

تعیین قابلیت هضم و خوشخوراکی تفاله انگور سفید و قرمز در گوسفند

دوره 22، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 57-68
رسول پیرمحمدی

12.

محیط کشت بهینه برای تولید پروتئین خام و اسیدهای چرب غیراشباع از ریزجلبک های آیزوکرایسیس گالبانا و نانوکلروپسیس اکولاتا برای تغذیه دام و آبزیان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 آذر 1402
زهرا صالحیان؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ رسول پیرمحمدی؛ هادی الماسی؛ نصراله احمدی فرد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب