آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,228
تعداد مقالات15,067
تعداد مشاهده مقاله50,603,481
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,696,429
ثاقبی, مریم, خلیل وندی بهروزیار, حامد, پیرمحمدی, رسول, دنیادوست, مریم. (1402). تأثیر فرآوری کاه گندم با استفاده از کشت مایع و جامد قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و گوارش پذیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), 47-62. doi: 10.22034/as.2022.49423.1642
مریم ثاقبی; حامد خلیل وندی بهروزیار; رسول پیرمحمدی; مریم دنیادوست. "تأثیر فرآوری کاه گندم با استفاده از کشت مایع و جامد قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و گوارش پذیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 2, 1402, 47-62. doi: 10.22034/as.2022.49423.1642
ثاقبی, مریم, خلیل وندی بهروزیار, حامد, پیرمحمدی, رسول, دنیادوست, مریم. (1402). 'تأثیر فرآوری کاه گندم با استفاده از کشت مایع و جامد قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و گوارش پذیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), pp. 47-62. doi: 10.22034/as.2022.49423.1642
ثاقبی, مریم, خلیل وندی بهروزیار, حامد, پیرمحمدی, رسول, دنیادوست, مریم. تأثیر فرآوری کاه گندم با استفاده از کشت مایع و جامد قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و گوارش پذیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(2): 47-62. doi: 10.22034/as.2022.49423.1642


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب