آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,361
تعداد مقالات16,732
تعداد مشاهده مقاله53,987,480
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,674,008
ثاقبی, مریم, خلیل وندی بهروزیار, حامد, پیرمحمدی, رسول, دنیادوست, مریم. (1402). تأثیر فرآوری کاه گندم با استفاده از کشت مایع و جامد قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و گوارش پذیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), 47-62. doi: 10.22034/as.2022.49423.1642
مریم ثاقبی; حامد خلیل وندی بهروزیار; رسول پیرمحمدی; مریم دنیادوست. "تأثیر فرآوری کاه گندم با استفاده از کشت مایع و جامد قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و گوارش پذیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 2, 1402, 47-62. doi: 10.22034/as.2022.49423.1642
ثاقبی, مریم, خلیل وندی بهروزیار, حامد, پیرمحمدی, رسول, دنیادوست, مریم. (1402). 'تأثیر فرآوری کاه گندم با استفاده از کشت مایع و جامد قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و گوارش پذیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), pp. 47-62. doi: 10.22034/as.2022.49423.1642
ثاقبی, مریم, خلیل وندی بهروزیار, حامد, پیرمحمدی, رسول, دنیادوست, مریم. تأثیر فرآوری کاه گندم با استفاده از کشت مایع و جامد قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و گوارش پذیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(2): 47-62. doi: 10.22034/as.2022.49423.1642


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب