آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,131
تعداد مشاهده مقاله50,640,735
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,727,534

1.

اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن، ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک

صفحه 103-112

2.

مقایسه رفتار صمغ دانه خرنوب محلی ایران با صمغ دانه خرنوب تجاری و کتیرا در فرمولاسیون سس کچاپ

صفحه 113-122

3.

اثر آنتاگونیستی مواد ضدمیکروبی تولیدی از سویه¬های لاکتوباسیلوس جداسازی شده از پنیر کوزه استان آذربایجان غربی

صفحه 123-130

4.

اثر انبارداری در دماهای مختلف بر میزان رطوبت، مواد جامد محلول، اسیدیته و pH خرمای کبکاب

صفحه 131-140

5.

تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب

صفحه 141-154

6.

بهینه¬سازی تولید مربای کم کالری "به" با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویا

صفحه 155-164

7.

تأثیر نوع و مقدار پایدارکننده¬ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو

صفحه 165-173

8.

انتخاب سیستم تابعی مناسب جهت تحلیل تقاضای انواع گوشت در ایران

صفحه 175-187

9.

اثر تیمار 1- متیل سایکلو پروپن در تولید آلفا-فارنزن، اکسیداسیون آن و فعالیت آنزیم¬های کاتالاز و پراکسیداز پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت طی دوره انبارمانی

صفحه 189-199

10.

تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زنده¬مانی لاکتوباسیلوس کازئی، ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی

صفحه 201-214


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب