Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,955,297
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,626,368
1.
اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن، ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک
صفحه
103-112
مشاهده مقاله
اصل مقاله
702.05 K
2.
مقایسه رفتار صمغ دانه خرنوب محلی ایران با صمغ دانه خرنوب تجاری و کتیرا در فرمولاسیون سس کچاپ
صفحه
113-122
مشاهده مقاله
اصل مقاله
335.74 K
3.
اثر آنتاگونیستی مواد ضدمیکروبی تولیدی از سویه¬های لاکتوباسیلوس جداسازی شده از پنیر کوزه استان آذربایجان غربی
صفحه
123-130
مشاهده مقاله
اصل مقاله
621.74 K
4.
اثر انبارداری در دماهای مختلف بر میزان رطوبت، مواد جامد محلول، اسیدیته و pH خرمای کبکاب
صفحه
131-140
مشاهده مقاله
اصل مقاله
563.21 K
5.
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
صفحه
141-154
مشاهده مقاله
اصل مقاله
861.02 K
6.
بهینه¬سازی تولید مربای کم کالری "به" با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویا
صفحه
155-164
مشاهده مقاله
اصل مقاله
582.24 K
7.
تأثیر نوع و مقدار پایدارکننده¬ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو
صفحه
165-173
مشاهده مقاله
اصل مقاله
473.83 K
8.
انتخاب سیستم تابعی مناسب جهت تحلیل تقاضای انواع گوشت در ایران
صفحه
175-187
مشاهده مقاله
اصل مقاله
385.66 K
9.
اثر تیمار 1- متیل سایکلو پروپن در تولید آلفا-فارنزن، اکسیداسیون آن و فعالیت آنزیم¬های کاتالاز و پراکسیداز پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت طی دوره انبارمانی
صفحه
189-199
مشاهده مقاله
اصل مقاله
782.97 K
10.
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زنده¬مانی لاکتوباسیلوس کازئی، ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی
صفحه
201-214
مشاهده مقاله
اصل مقاله
797.08 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب