تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,253 |
تعداد مقالات | 15,411 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,249,459 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,256,639 |
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 5، دوره 22، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 141-154 اصل مقاله (861.02 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,058 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,957 |