آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,038
تعداد مشاهده مقاله50,572,444
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,663,905
. (1391). تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 141-154.
. "تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1391, 141-154.
. (1391). 'تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 141-154.
. تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 22(2): 141-154.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب