تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,575,882 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,666,392 |
مقایسه رفتار صمغ دانه خرنوب محلی ایران با صمغ دانه خرنوب تجاری و کتیرا در فرمولاسیون سس کچاپ | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 2، دوره 22، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 113-122 اصل مقاله (335.74 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,324 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,215 |