آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,035
تعداد مشاهده مقاله52,541,098
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,245,489

1.

تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر دانسیته، رنگ و بافت پاپ‌کورن تولیدی و ارائه مدل-های تجربی مربوطه

صفحه 1-10
مریم علیپور؛ عسگر فرحناکی؛ مهسا مجذوبی

2.

اثر نوع و غلظت پایدار‌کننده روی ویژگی‌های بافتی، فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر لبنه لایت تولید شده به روش سپراتوری

صفحه 11-22
محمد اعزازی؛ فریبا زینالی؛ اصغر خسرو شاهی اصل؛ علی اکبریان موغاری

3.

ارزیابی خواص آنتی‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سبز گردوی منطقه هزار‌ جریب در روغن سویای تصفیه شده

صفحه 23-35
محمد دولت آبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

4.

ارزیابی ویژگی‌های کاربردی پوشش‌های برپایه آرد تولید شده از دو نان مسطح ایرانی و یک نان حجیم

صفحه 37-48
مریم ابراهیمی؛ علیرضا بصیری؛ مجید جوانمرد؛ روزبه عباس زاده

5.

تأثیر عصاره بید و پوشش سلوفان بر کنترل عوامل‌ بیماری‌زا و ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو طی انبارمانی

صفحه 49-60
میثم محمدی؛ مهدی صیدی؛ مهدی رجایی؛ وحید لک

6.

حفظ کیفیت قطعات برش‌خورده خرمالو با استفاده از اسیدهای آلی و 1-MCP

صفحه 61-72
میترا احمدی باغی؛ جواد عرفانی مقدم؛ اورنگ خادمی

7.

تشخیص تقلب نوع گوشت مصرفی در فراورده‌های گوشتی

صفحه 73-86
مهسا علی‌کرد؛ حسن ممتاز؛ قاسم یادگارفر؛ جواد کرامت؛ عزیز همایونی‌راد

8.

تأثیر اسانس گیاه دارویی خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه دو رقم توت فرنگی درطول مدت انبارداری

صفحه 87-102
علی اکبر مظفری؛ رسول رحیمی؛ وحید عبدوسی

9.

تأثیر فیلم فعال سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری و نانوذرات اکسید روی بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و تغذیه‌ای دانه‌های انار آماده مصرف در طول نگهداری سرد

صفحه 103-119
معصومه خادم؛ هادی الماسی؛ سعید مشکینی

10.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک

صفحه 121-134
مریم خاکباز حشمتی؛ حامد خوشقدم

11.

تولید نانوامولسیون حاوی لینولئیک اسیدکونژوگه(CLA) به روش تشکیل خود به خودی و غنی‌سازی شیر کم‌چرب پاستوریزه با آن

صفحه 135-145
فروغ حسن فامیان؛ اکرم پزشکی نجف‌آبادی

12.

اثر گاز ازن بربرخی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی ادویه‌ها دارچین، میخک و زنجبیل

صفحه 145-157
هدایت قنبری اصل؛ نارملا آصفی؛ شهرام حنیفیان

13.

تولید و بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و راندمان درون پوشانی نانو امولسیون‌ حاوی اسانس سیر

صفحه 159-170
حامد حسن زاده اوچتپه؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ محمود رضازاد باری

14.

تأثیر صمغ فارسی و صمغ دانه بالنگو شیرازی بر ویژگی‌های بافتی ماست همزده کم‌چرب

صفحه 171-181
مریم ید ملت؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی

15.

تولید آب هویج پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس

صفحه 183-191
علی ایاسه؛ حامد تابان؛ احمد یاری خسروشاهی

16.

بررسی خواص بافتی وحسی خامه پری بیوتیک حاوی اینولین و پلی‌دکستروز با استفاده از روش سطح‌پاسخ

صفحه 193-207
ایرج اروجی؛ بابک قنبرزاده؛ عرفان دانش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب