آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,035
تعداد مشاهده مقاله52,540,358
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,244,542
خاکباز حشمتی, مریم, خوشقدم, حامد. (1396). بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 121-134.
مریم خاکباز حشمتی; حامد خوشقدم. "بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1396, 121-134.
خاکباز حشمتی, مریم, خوشقدم, حامد. (1396). 'بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 121-134.
خاکباز حشمتی, مریم, خوشقدم, حامد. بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(4): 121-134.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب