آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,486,991
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,213,965

1.

عملکرد شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی اثرات میزان بوجاری، رطوبت، دما و زمان بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی دانه‌ی گندم

صفحه 577-588
الهام آل‌حسینی؛ سید‌ مهدی جعفری؛ علی ‌آل‌حسینی؛ علی معتمدزادگان

2.

بررسی تشکیل دای‌ان‌های مزدوج و مواد واکنش‌دهنده با اسید تیوباربیتوریک به‌عنوان معیاری از پیش‌بینی پایداری اکسایشی بادام

صفحه 589-600
مرضیه رئیسی؛ محمد قربانی؛ علی‌رضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

3.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی و ضد میکروبی فیلم بیونانوکامپوزیت آلژینات سدیم – آگار حاوی نانو نقره و نانو فیبر سلولز

صفحه 601-613
محمد رضا برادران صفا؛ هادی الماسی

4.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ‌های گوار و ثعلب

صفحه 615-625
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمدزادگان

5.

مدلسازی سینتیک خشک کردن پسته رقم کله قوچی با استفاده از روش‌های مختلف خشک کردن: خشک ‌کردن خورشیدی، سنتی در آفتاب و سایه

صفحه 627-63
محسن مختاریان؛ حمید توکلی‌پور؛ احمد کلباسی اشتری

6.

استفاده از روش سطح پاسخ جهت بهینه‌سازی خشک‌کردن فندق در بسترسیال مادون‌قرمز

صفحه 639-657
مریم احمدی قویدلان؛ رضا امیری چایجان

7.

تاثیر تیمار‌‌های تخمیر، هیدراتاسیون سرد و هیدراتاسیون گرم بر کاهش اسیدفیتیک چهار نوع سبوس

صفحه 659-665
رویا ابکا؛ مهدی کدیور؛ محمد شاهدی

8.

تاثیر پوشش‌ خوراکی پلی ساکاریدی (نشاسته و پکتین) بر کیفیت خرمای مضافتی

صفحه 667-680
اعظم ایوبی

9.

اثر اسانس برگ کرفس کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سویا

صفحه 681-694
محدثه قزل سفلو؛ سیده زهرا سیدالنگی

10.

اثر سوربیتول بر حلالیت، قابلیت دوخت و کدورت فیلم‌های خوراکی ژلاتین ماهی کپور سرگنده

صفحه 695-704
زینب رفتنی امیری؛ سیده خدیجه حسینی؛ علی معتمدزادگان

11.

اثر دما و رطوبت بر برخی از ویژگی‌های مکانیکی دانه سویا تحت بارگذاری شبه استاتیک

صفحه 705-714
فاطمه سالک؛ داود قنبریان

12.

بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین

صفحه 715-724
سحر نجفی؛ مانیا صالحی فر

13.

مشروط کردن گندم با آب نمک و ارزیابی اثرات آن بر فعالیت آمیلاز، لیپاز و لیپوکسیژناز در آرد حاصل از آن

صفحه 725-736
بابک موسوی؛ مهدی کدیور

14.

اثر ضد باکتریایی عصاره برگ به‌لیمو علیه باکتری‌های اشریشیاکلی واستافیلوکوکوس اورئوس در بستنی سنتی

صفحه 737-747
حسینعلی طبرسا؛ هادی کوهساری؛ ابوالفضل فدوی

15.

تولید خامه قنادی حاوی شیرین کننده‌های کم کا‌لری ا‌ستویا و ا‌‌یزوما‌لت

صفحه 749-761
محمد حسین آهوئی؛ رضوان پوراحمد؛ علی ا کبریان موغاری

16.

نانوکمپلکس های صمغ عربی- کازئینات حامل بتا کاروتن (2): بررسی اندازه ذرات، پتانسیل زتا ، مورفولوژی و کارایی انکپسولاسیون

صفحه 763-778
معصومه اکرمی؛ بابک قنبرزاده؛ فرزانه پورظفر؛ علی مرتضوی؛ رسول دیناروند؛ جلال دهقان نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب