آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,584
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,217,072
آهوئی, محمد حسین, پوراحمد, رضوان, ا کبریان موغاری, علی. (1395). تولید خامه قنادی حاوی شیرین کننده‌های کم کا‌لری ا‌ستویا و ا‌‌یزوما‌لت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 749-761.
محمد حسین آهوئی; رضوان پوراحمد; علی ا کبریان موغاری. "تولید خامه قنادی حاوی شیرین کننده‌های کم کا‌لری ا‌ستویا و ا‌‌یزوما‌لت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1395, 749-761.
آهوئی, محمد حسین, پوراحمد, رضوان, ا کبریان موغاری, علی. (1395). 'تولید خامه قنادی حاوی شیرین کننده‌های کم کا‌لری ا‌ستویا و ا‌‌یزوما‌لت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 749-761.
آهوئی, محمد حسین, پوراحمد, رضوان, ا کبریان موغاری, علی. تولید خامه قنادی حاوی شیرین کننده‌های کم کا‌لری ا‌ستویا و ا‌‌یزوما‌لت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(4): 749-761.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب