آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,245,948
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,254,199
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. (1395). بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 715-724.
سحر نجفی; مانیا صالحی فر. "بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1395, 715-724.
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. (1395). 'بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 715-724.
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(4): 715-724.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب