آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,249
تعداد مشاهده مقاله50,919,669
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,985,363
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. (1395). بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 715-724.
سحر نجفی; مانیا صالحی فر. "بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1395, 715-724.
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. (1395). 'بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 715-724.
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(4): 715-724.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب