آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,608
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,217,116
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. (1395). بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 715-724.
سحر نجفی; مانیا صالحی فر. "بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1395, 715-724.
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. (1395). 'بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 715-724.
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(4): 715-724.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب