آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,357
تعداد مقالات16,592
تعداد مشاهده مقاله53,847,640
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,411,920
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. (1395). بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 715-724.
سحر نجفی; مانیا صالحی فر. "بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1395, 715-724.
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. (1395). 'بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 715-724.
نجفی, سحر, صالحی فر, مانیا. بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(4): 715-724.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب