آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,185
تعداد مشاهده مقاله50,698,694
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,781,684

1.

تاثیر انواع مخمر بر میزان آفلاتوکسین B1 طی فرایند تهیه نان

صفحه 339-346

2.

بررسی تأثیر تیمار آبگیری اسمزی بر ویژگی‌های ظاهری سیب‌زمینی خشک شده با هوای داغ با روش پردازش تصویر

صفحه 347-357

3.

شناسایی عوامل تأثیرگذار بر تولید و استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از تفاله سیب با استفاده از دو زیر واریته رایزوپوس اولیگوسپوروس

صفحه 359-368

4.

بررسی رشد و تولید رنگ‌دانه توسط کپک پنیسیلیوم آکولئاتوم در آب پنیر

صفحه 369-377

5.

ارزیابی خواص بافتی و رنگ میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی رسیدن

صفحه 379-389

6.

تاثیر صمغ کاراگینان و جایگزینی نسبی کره با روغن آفتابگردان بر برخی از خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی پخشینه سمنو طی زمان نگهداری

صفحه 391-405

7.

تأثیر خصوصیات مصرف‌کنندگان بر ترجیحات مصرفی شیر در شهر تبریز

صفحه 407-417

8.

بررسی میزان پلی‌فنل‌های کل و کافئین موجود در چای سبز و سیاه و پودر فوری آن‌ها

صفحه 419-426

9.

پوشش‌دار کردن لیپوزومی آنزیم فلیورزیم و تاثیر آن بر ویژگی‌های سینتیکی آن

صفحه 427-439

10.

حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی اسید لینولئیک مزدوج : بهینه‌سازی اندازۀ ذرات براساس روش سطح پاسخ

صفحه 441-456

11.

پایداری بلورهای کربنات کلسیم تشکیل شده طی کربناسیون دوم در تصفیه شربت خام چغندرقند

صفحه 458-465

12.

مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو، سیستم جابجایی و ترکیبی

صفحه 467-477

13.

بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآورده‌های گوشتی

صفحه 479-490

14.

اثر طعم‌دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده "

صفحه 491-502

15.

فرآوری سبزی ریحان با ماندگاری بالا با استفاده از روش نوین ضدعفونی

صفحه 503-516


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب