Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,955,232
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,626,144
1.
تاثیر انواع مخمر بر میزان آفلاتوکسین B1 طی فرایند تهیه نان
صفحه
339-346
مشاهده مقاله
اصل مقاله
535.92 K
2.
بررسی تأثیر تیمار آبگیری اسمزی بر ویژگیهای ظاهری سیبزمینی خشک شده با هوای داغ با روش پردازش تصویر
صفحه
347-357
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.58 M
3.
شناسایی عوامل تأثیرگذار بر تولید و استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از تفاله سیب با استفاده از دو زیر واریته رایزوپوس اولیگوسپوروس
صفحه
359-368
مشاهده مقاله
اصل مقاله
775.67 K
4.
بررسی رشد و تولید رنگدانه توسط کپک پنیسیلیوم آکولئاتوم در آب پنیر
صفحه
369-377
مشاهده مقاله
اصل مقاله
811.61 K
5.
ارزیابی خواص بافتی و رنگ میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی رسیدن
صفحه
379-389
مشاهده مقاله
اصل مقاله
759.29 K
6.
تاثیر صمغ کاراگینان و جایگزینی نسبی کره با روغن آفتابگردان بر برخی از خصوصیات فیزیکیشیمیایی پخشینه سمنو طی زمان نگهداری
صفحه
391-405
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.05 M
7.
تأثیر خصوصیات مصرفکنندگان بر ترجیحات مصرفی شیر در شهر تبریز
صفحه
407-417
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1015.07 K
8.
بررسی میزان پلیفنلهای کل و کافئین موجود در چای سبز و سیاه و پودر فوری آنها
صفحه
419-426
مشاهده مقاله
اصل مقاله
768.03 K
9.
پوششدار کردن لیپوزومی آنزیم فلیورزیم و تاثیر آن بر ویژگیهای سینتیکی آن
صفحه
427-439
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.05 M
10.
حاملهای لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی اسید لینولئیک مزدوج : بهینهسازی اندازۀ ذرات براساس روش سطح پاسخ
صفحه
441-456
مشاهده مقاله
اصل مقاله
907.47 K
11.
پایداری بلورهای کربنات کلسیم تشکیل شده طی کربناسیون دوم در تصفیه شربت خام چغندرقند
صفحه
458-465
مشاهده مقاله
اصل مقاله
680.61 K
12.
مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو، سیستم جابجایی و ترکیبی
صفحه
467-477
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.21 M
13.
بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآوردههای گوشتی
صفحه
479-490
مشاهده مقاله
اصل مقاله
546.89 K
14.
اثر طعمدهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده "
صفحه
491-502
مشاهده مقاله
اصل مقاله
884.4 K
15.
فرآوری سبزی ریحان با ماندگاری بالا با استفاده از روش نوین ضدعفونی
صفحه
503-516
مشاهده مقاله
اصل مقاله
832.73 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب