آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,461
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,034
. (1394). اثر طعم‌دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(3), 491-502.
. "اثر طعم‌دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده "". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 3, 1394, 491-502.
. (1394). 'اثر طعم‌دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده "', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(3), pp. 491-502.
. اثر طعم‌دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 25(3): 491-502.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب