آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,178
تعداد مشاهده مقاله50,685,389
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,770,713

1.

شناسایی ترکیبات پلی فنلی و فلاونوئیدی میوه سیب ارقام’ زنوز‘ و’ گالا‘ با استفاده از کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا

صفحه 1-12

2.

بهینه سازی تولید پکتین لیاز از تفاله خرما توسط آسپرژیلوس نایجر با کار برد روش سطح پاسخ

صفحه 13-23

3.

تأثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز)

صفحه 23-32

4.

تغییرات بافت سیب زرد لبنانی در طی نگهداری در سردخانه تجاری تحت تاثیر تاریخ برداشت

صفحه 33-43

5.

مدل سازی عددی انتقال حرارت در پنیر سفید فراپالایش شده

صفحه 45-60

6.

تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواص کیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه

صفحه 61-72

7.

تاثیر کاربرد پساز برداشت پوتریسین و نیتریک اکسید بر برخی خواصکیفی و محتوای فنلی کل میوه انگور رقم سفید بی دانه

صفحه 61-72

8.

پیش بینی قیمت گروههای اصلی مواد غذایی در ایران

صفحه 73-84

9.

تأثیر افزودن پکتین، گوار و کاراگینان بر روی ویژگیهای کیفی نان حجیم بدون گلوتن

صفحه 75-98

10.

اثر روش « اسفنج و خمیر» و روش « مستقیم » تهیه خمیر بر خواص خمیر و کیفیت نان قالبی

صفحه 99-111

11.

پوسیدگی مغز سیب در استان های آذربایجان غربی و شرقی و شناسایی قارچ های همراه با این عارضه

صفحه 113-124

12.

بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام و پاستوریزه استان آذربایجان شرقی به روش دلوتست

صفحه 125-131

13.

تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن

صفحه 133-145


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب