آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,416
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,011
. (1389). اثر روش « اسفنج و خمیر» و روش « مستقیم » تهیه خمیر بر خواص خمیر و کیفیت نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 99-111.
. "اثر روش « اسفنج و خمیر» و روش « مستقیم » تهیه خمیر بر خواص خمیر و کیفیت نان قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1389, 99-111.
. (1389). 'اثر روش « اسفنج و خمیر» و روش « مستقیم » تهیه خمیر بر خواص خمیر و کیفیت نان قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 99-111.
. اثر روش « اسفنج و خمیر» و روش « مستقیم » تهیه خمیر بر خواص خمیر و کیفیت نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 20(2): 99-111.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب