تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,272 |
تعداد مقالات | 15,724 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,825,004 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,664,776 |
تأثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز) | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 20، شماره 2، اردیبهشت 1389، صفحه 23-32 اصل مقاله (237.81 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,019 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 903 |