آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,753
تعداد مشاهده مقاله51,869,761
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,692,700

1.

فرآوری زیستی مغز میوه‌ی بلوط با باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم برای کاهش تانن آن

صفحه 1-10
رقیه بهاءالدینی؛ مختار خواجوی؛ رضا نقی‌ها؛ سیامک پارسایی

2.

ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی و تنوع فنوتیپی زنبورعسل ایرانی در استان زنجان

صفحه 11-22
علیرضا مسلمی؛ مرادپاشا اسکندری نسب؛ محمدباقر فرشینه عدل؛ جلال صبا

3.

اثر تیمارهای شیمیایی و آنزیمی بر ارزش غذایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 23-34
داریوش علیپور؛ محیا کولیوند؛ رضا علیمحمدی

4.

تأثیر فرآیند پلت بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های نیتروژن‌دار و خصوصیات تجزیه پذیری کنسانتره تجاری با استفاده از دو روش برون تنی

صفحه 35-50
مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ‌فر؛ فاطمه گنجی

5.

تاثیر فرآوری کنجاله کلزا و کنجاله سویا با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست پسته بر بخش‌های مختلف پروتئین خام بر اساس سیستم CNCPS

صفحه 51-63
علی رضا جولازاده؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی

6.

میزان تجمع فلزات سنگین سرب و کادمیوم در ماهی قزل‌آلای پرورشی(Oncorhynchus mykiss) ناحیه تالش استان گیلان

صفحه 65-79
مینا سیف زاده؛ عیسی گلشاهی؛ شهرام صفی‌یاری

7.

بررسی تاثیر اسانس‌های گیاهی سیر و میخک بر تجزیه‌پذیری ماده‌خشک و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند

صفحه 81-96
تقی قورچی؛ فرزاد قنبری؛ مرتضی خمیری؛ مریم ابراهیمی

8.

اثرات افزودن سطوح مختلف اسید چرب لینولئیک کنژوگه (CLA) در جیره مرغ‌های تخم‌گذار در دوره پس از تولک‌بری بر عملکرد تولید، پاسخ سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی

صفحه 97-109
لیلا فتح اله‌زاده؛ سیدعلی میرقلنج؛ روح الله کیانفر؛ مجید علیایی

9.

استراتژی‌های تعیین ژنوتیپ انتخابی گاوهای ماده در برنامه‌های انتخاب ژنومی با شبیه‌سازی جمعیت گاو شیری

صفحه 111-126
النا دهنوی؛ سعید انصاری مهیاری؛ فلاویو شنکل؛ مهدی سرگلزایی

10.

تجزیه و تحلیل ژنتیکی تولید شیر با دو مدل تابعیت ثابت و تصادفی در گوسفند کردی شیروان

صفحه 127-141
فاطمه کاظمی برزل آباد؛ سعید حسنی؛ فیروز صمدی؛ مجتبی آهنی آذری؛ داوود علی ساقی

11.

اثر برگ گیاه مورد و اسانس آن بر خصوصیات تخمیر و قابلیت هضم در گوسفند عربی

صفحه 143-157
کلثوم صالح پور؛ طاهره محمدآبادی؛ محمدرضا قربانی

12.

استفاده از تکنیک تولید گاز جهت تعیین ارزش تغذیه‌ای و پیش بینی‌ تخمیری کنجاله ذرت و مقایسه آن با برخی واریته‌های غلات

صفحه 159-176
محمد حسین سیرجانی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ فرهنگ فاتحی؛ محمدحسین مرادی؛ هریندر ماکار

13.

اثر تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف ال- آرژنین به ال- لیزین بر شاخص‌های ریخت‌شناسی روده کوچک و اندام‌های سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی یک روزه

صفحه 177-191
مرضیه ابراهیمی؛ فریده عبدالعلی زاده الوانق؛ مسعود ادیب مرادی؛ حسین جانمحمدی؛ ذوالفقار رجبی

14.

مطالعه ساختار و لایه‌بندی جمعیتی و ارتباط ژنومی هاپلوتیپی صفات کیفی پشم در گوسفندان نژاد زندی

صفحه 193-204
حسین محمّدی؛ سید عباس رأفت؛ حسین مرادی شهر بابک؛ جلیل شجاع؛ محمد حسین مرادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب