تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,275 |
تعداد مقالات | 15,744 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,852,048 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,682,452 |
1. | اثر آنتیاکسیدانی سیلیمارین بر یکپارچگی غشایپلاسمایی، زندهمانی و تحرک اسپرم منجمد قوچ قزل | |
دوره 32، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 95-105 | ||
مینا بهنام؛ غلامعلی مقدم؛ حسین دقیق کیا؛ بابک قاسمی پناهی؛ سحر ناطق | ||
2. | بررسی اثر انجماد بر ویژگیهای کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری | |
دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 81-93 | ||
سرور کلانتری؛ آیناز علیزاده | ||
3. | بررسی تاثیر جمود تعشی بر کیفیت، ارزش غذایی و تغییرات پروفایل اسید چرب فیله قره برون (Acipenser persicus) پرورشی منجمد | |
دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 141-157 | ||
مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی | ||
4. | بررسی عددی اثر افزایش تعداد و چیدمان لوله داخلی درون مبادلهکن گرمایی سه لولهای بر رفتار انجماد مواد تغییر فاز دهنده با نانو ذرات Al2O3 | |
دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 257-266 | ||
ابوالفضل نعمت پور کشتلی؛ محسن شیخ الاسلامی | ||
5. | تاثیر شرایط انجماد و سرخ کردن نهایی بر ویژگیهای فیزیکی ناگت مرغ | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 165-173 | ||
نفیسه جهانبخشیان؛ ناصر همدمی؛ محمد شاهدی | ||
6. | تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 99-111 | ||
ندا چنانی صالح؛ امیر حسین گلی؛ مریم حقیقی؛ جواد کرامت؛ لاله مهدیپور | ||
7. | شبیه سازی عددی جابجائی طبیعی در یک حفره با مقطع دایره ای | |
دوره 40، شماره 1، تیر 1389، صفحه 35-44 | ||
محمد حسن جوارشکیان؛ علی کرم باقری | ||