آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,306
تعداد مقالات15,978
تعداد مشاهده مقاله52,405,589
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,165,709
جهان‌بخشیان, نفیسه, همدمی, ناصر, شاهدی, محمد. (1396). تاثیر شرایط انجماد و سرخ کردن نهایی بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 165-173.
نفیسه جهان‌بخشیان; ناصر همدمی; محمد شاهدی. "تاثیر شرایط انجماد و سرخ کردن نهایی بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت مرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 165-173.
جهان‌بخشیان, نفیسه, همدمی, ناصر, شاهدی, محمد. (1396). 'تاثیر شرایط انجماد و سرخ کردن نهایی بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت مرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 165-173.
جهان‌بخشیان, نفیسه, همدمی, ناصر, شاهدی, محمد. تاثیر شرایط انجماد و سرخ کردن نهایی بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 165-173.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب