تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,321 |
تعداد مقالات | 16,203 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,828,549 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,506,400 |
1. | اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطرهطلا | |
دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 93-104 | ||
فرشته سلامی؛ جعفر حاجیلو | ||
2. | اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر خواص کیفی آب هویج در حرارتدهی اهمیک | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 33-54 | ||
اردشیر کرمیان؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی | ||
3. | تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دیاستیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگیهای کیفی نان قالبی | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 1-13 | ||
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسائی | ||
4. | تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگیهای فارینوگرافی و کیفیت نان | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 103-112 | ||
مهرداد موذنی؛ سهیلا زرینقلمی؛ علی گنجلو | ||