آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,037
تعداد مشاهده مقاله50,559,978
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,653,068

1.

افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 15-26
سجاد پیرسا؛ محمد مهدی مظهری

2.

تاثیر پروتئین‏های آلبومین، سدیم کازئینات، کنسانتره آب پنیر و ژلاتین بر ریز ساختار موس شکلاتی

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 87-97
سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ محمد محمد حسین حداد خداپرست؛ آرش کوچکی

3.

تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین- ژلاتین و پلی‌دکستروز - ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم‌چرب پری بیوتیک

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 123-135
محمدیار حسینی؛ فریبا لشکری؛ بابک قنبرزاده

4.

تهیه فیلم خوراکی فعال ضدمیکروبی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس مریم‌گلی(Salvia officinalis): خواص فیزیکی، مکانیکی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 29-43
روناک مومنی؛ محمدیار حسینی؛ حامد حسن زاده اوچتپه؛ طیب سیفی

5.

تولید فیلم بسته‌بندی فعال غذایی بر پایه ژلاتین/ ژل آلوئه‌ورا حاوی اسانس رزماری

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 109-123
میلاد بخشی زاده؛ تینا نیک نظر مقدم؛ ساجد امجدی؛ علی ایاسه

6.

تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 169-179
فرانک بیگ محمدی؛ حمیدرضا ناصری؛ رضا محمدی؛ احسان صادقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب