آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,881
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,457,684
پیرسا, سجاد, مظهری, محمد مهدی. (1398). افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), 15-26.
سجاد پیرسا; محمد مهدی مظهری. "افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 1, 1398, 15-26.
پیرسا, سجاد, مظهری, محمد مهدی. (1398). 'افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), pp. 15-26.
پیرسا, سجاد, مظهری, محمد مهدی. افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(1): 15-26.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب