آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,037
تعداد مشاهده مقاله50,563,835
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,656,930

1.

اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره‌ی الکلی رازیانه

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 507-518
عاطفه رمضانی؛ سیدامیرحسین گلی؛ مهدی کدیور؛ محمد رضا سبزعلیان

2.

اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 27-38
مریم خاکباز حشمتی؛ اکرم پزشکی؛ ناصر ناصری؛ مریم جعفرزاده مقدم

3.

بررسی انتقال حرارت و مدل‌سازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 137-149
فخرالدین صالحی

4.

تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 177-187
حامد بیکی؛ ناصر همدمی

5.

تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی سرخ‌شده و مدل‌سازی سینتیک آن

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 189-201
جلال دهقان نیا؛ حامد باقری درویش‌محمد؛ بابک قنبرزاده

6.

تأثیرروش پخت بر باقی مانده‌ی فلزات سنگین در گوشت تعدادی از گونه‌های ماهی دریای خزر

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 187-200
جعفر میلانی؛ خالق کلکار؛ پریسا فلاح


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب