
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,358 |
تعداد مقالات | 16,649 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,873,280 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,472,582 |
1. | اثر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصارهی الکلی رازیانه | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 507-518 | ||
عاطفه رمضانی؛ سیدامیرحسین گلی؛ مهدی کدیور؛ محمد رضا سبزعلیان | ||
2. | اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگیهای اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور | |
دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 27-38 | ||
مریم خاکباز حشمتی؛ اکرم پزشکی؛ ناصر ناصری؛ مریم جعفرزاده مقدم | ||
3. | بررسی انتقال حرارت و مدلسازی سینتیک تغییرات رنگ در طی فرآیند سرخ کردن بادمجان | |
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 137-149 | ||
فخرالدین صالحی | ||
4. | تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 177-187 | ||
حامد بیکی؛ ناصر همدمی | ||
5. | تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی سرخشده و مدلسازی سینتیک آن | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 189-201 | ||
جلال دهقان نیا؛ حامد باقری درویشمحمد؛ بابک قنبرزاده | ||
6. | تأثیرروش پخت بر باقی ماندهی فلزات سنگین در گوشت تعدادی از گونههای ماهی دریای خزر | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 187-200 | ||
جعفر میلانی؛ خالق کلکار؛ پریسا فلاح | ||