آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,920
تعداد مشاهده مقاله54,550,851
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,187,070

1.

اثر استفاده از آرد لوپین و نشاسته ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر، بافت و ویژگی های ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 69-86
محبوبه پیروانی؛ مانیا صالحی فر؛ نادر کریمیان خسروشاهی

2.

اثر جایگزینی آرد برنج با آرد نخودچی بر بیاتی کیک فاقد گلوتن

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 1-12
پونه فرد؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسایی

3.

ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 99-110
پونه فرد؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ محمد رضا کسایی

4.

بررسی تأثیر صمغ‌های مرو و گوار و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیفی کیک فنجانی فاقد گلوتن بر پایه آرد بلوط و آرد برنج

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 129-153
ستاره میرحسینی؛ هاجر عباسی

5.

بکارگیری امولسیون پیکرینگ تثبیت شده با نانوذرات پروتئین سویا در فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و ارزیابی شاخص‌های کیفی آن

دوره 34، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 15-33
فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ رسول کدخدایی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

6.

تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر بذر چای ترش

دوره 35، شماره 1، خرداد 1404، صفحه 1-17
فرانک کرمی؛ سهیلا زرین قلمی؛ ماندانا بی مکر

7.

مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 169-187
سیما مهاجرخراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب