آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,487,056
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,214,002
فرد, پونه, محمد زاده میلانی, جعفر, کسایی, محمد رضا. (1396). ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), 99-110.
پونه فرد; جعفر محمد زاده میلانی; محمد رضا کسایی. "ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 1, 1396, 99-110.
فرد, پونه, محمد زاده میلانی, جعفر, کسایی, محمد رضا. (1396). 'ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), pp. 99-110.
فرد, پونه, محمد زاده میلانی, جعفر, کسایی, محمد رضا. ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(1): 99-110.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب