آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,401
تعداد مشاهده مقاله51,123,088
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,139,878
فرد, پونه, محمد زاده میلانی, جعفر, کسایی, محمد رضا. (1396). ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), 99-110.
پونه فرد; جعفر محمد زاده میلانی; محمد رضا کسایی. "ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 1, 1396, 99-110.
فرد, پونه, محمد زاده میلانی, جعفر, کسایی, محمد رضا. (1396). 'ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), pp. 99-110.
فرد, پونه, محمد زاده میلانی, جعفر, کسایی, محمد رضا. ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(1): 99-110.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب