آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,245,817
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,253,977
پیروانی, محبوبه, صالحی فر, مانیا, کریمیان خسروشاهی, نادر. (1399). اثر استفاده از آرد لوپین و نشاسته ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر، بافت و ویژگی های ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 69-86.
محبوبه پیروانی; مانیا صالحی فر; نادر کریمیان خسروشاهی. "اثر استفاده از آرد لوپین و نشاسته ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر، بافت و ویژگی های ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1399, 69-86.
پیروانی, محبوبه, صالحی فر, مانیا, کریمیان خسروشاهی, نادر. (1399). 'اثر استفاده از آرد لوپین و نشاسته ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر، بافت و ویژگی های ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 69-86.
پیروانی, محبوبه, صالحی فر, مانیا, کریمیان خسروشاهی, نادر. اثر استفاده از آرد لوپین و نشاسته ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر، بافت و ویژگی های ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(2): 69-86.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب