آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,254
تعداد مشاهده مقاله50,932,235
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,994,183

1.

بررسی نوع ماهی، غلظت نمک و زمان تخمیر بر خصوصیات حسی سس ماهی ایرانی (مهیاوه)

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 13-30
لیلا ناطقی؛ فاطمه کاویان؛ محمد رضا اسحاقی؛ سارا موحد

2.

تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 151-167
سارا گل گلی پور؛ آی ناز خدانظری؛ کمال غانمی

3.

تاثیر عصاره های آبی و اتانولی دانه شنبلیله بر کیفیت فیله کپور معمولی تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 29-43
منیره ارباب؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم

4.

تاثیر مدت زمان نگهداری بر ترکیبات مغذی و ویژگی‌های ارگانولپتیکی ماهی صافی (Siganus javus) در حالت یخ پوشی

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 113-123
علی آبرومند؛ فریده باعثی

5.

ویژگی‌های بیوشیمیایی، بافتی و ارزیابی حسی برگر ترکیبی گوشت قرمز و سوریمی ماهی کپور معمولی در طول دوره نگهداری در حالت انجماد (C۱۸º-)

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 37-58
سید علی جعفر پور؛ مونا شکری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب