آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,486,984
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,213,963
جعفر پور, سید علی, شکری, مونا. (1396). ویژگی‌های بیوشیمیایی، بافتی و ارزیابی حسی برگر ترکیبی گوشت قرمز و سوریمی ماهی کپور معمولی در طول دوره نگهداری در حالت انجماد (C۱۸º-). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), 37-58.
سید علی جعفر پور; مونا شکری. "ویژگی‌های بیوشیمیایی، بافتی و ارزیابی حسی برگر ترکیبی گوشت قرمز و سوریمی ماهی کپور معمولی در طول دوره نگهداری در حالت انجماد (C۱۸º-)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 1, 1396, 37-58.
جعفر پور, سید علی, شکری, مونا. (1396). 'ویژگی‌های بیوشیمیایی، بافتی و ارزیابی حسی برگر ترکیبی گوشت قرمز و سوریمی ماهی کپور معمولی در طول دوره نگهداری در حالت انجماد (C۱۸º-)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), pp. 37-58.
جعفر پور, سید علی, شکری, مونا. ویژگی‌های بیوشیمیایی، بافتی و ارزیابی حسی برگر ترکیبی گوشت قرمز و سوریمی ماهی کپور معمولی در طول دوره نگهداری در حالت انجماد (C۱۸º-). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(1): 37-58.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب