آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,489,326
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,575,291
آبرومند, علی, باعثی, فریده. (1398). تاثیر مدت زمان نگهداری بر ترکیبات مغذی و ویژگی‌های ارگانولپتیکی ماهی صافی (Siganus javus) در حالت یخ پوشی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), 113-123.
علی آبرومند; فریده باعثی. "تاثیر مدت زمان نگهداری بر ترکیبات مغذی و ویژگی‌های ارگانولپتیکی ماهی صافی (Siganus javus) در حالت یخ پوشی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 1, 1398, 113-123.
آبرومند, علی, باعثی, فریده. (1398). 'تاثیر مدت زمان نگهداری بر ترکیبات مغذی و ویژگی‌های ارگانولپتیکی ماهی صافی (Siganus javus) در حالت یخ پوشی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), pp. 113-123.
آبرومند, علی, باعثی, فریده. تاثیر مدت زمان نگهداری بر ترکیبات مغذی و ویژگی‌های ارگانولپتیکی ماهی صافی (Siganus javus) در حالت یخ پوشی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(1): 113-123.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب