آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,304
تعداد مقالات15,948
تعداد مشاهده مقاله52,285,423
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,043,846

1.

اثر تداخل علف‌های هرز بر عملکرد، ارزش غذایی و برخی خصوصیات مورفولوژیکی یونجه (Medicago sativa L.)

دوره 31، شماره 3، آبان 1400، صفحه 197-212
محمد رئوفی؛ سمیه گیتی

2.

آنالیز و مقایسه ترکیبات مغذی و ارزش کالری فیله ماهی(Carangoides ferdau) تازه و فراوری شده

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 17-23
علی آبرومند؛ سعید ضیایی نژاد

3.

تأثیر فرآوری کاه گندم با استفاده از کشت مایع و جامد قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و گوارش پذیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی

دوره 33، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 47-62
مریم ثاقبی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ رسول پیرمحمدی؛ مریم دنیادوست

4.

تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 45-57
شیرین نخعی؛ محمد رضا دهقانی؛ قاسم جلیلوند

5.

تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 139-149
حمیدرضا آذرباد؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ حسن رشیدی

6.

سنجش ترکیبات تقریبی و ارزیابی کیفی ماهیان تون هوور (Thunnus tonggol) و گیدر (Thunnus albacores) تخلیه شده در ساحل چابهار طی نگهداری در دو حالت یخ و انجماد

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 1-10
سراج بیتا؛ سلیم شریفیان

7.

مقایسه کیفیت داخلی و خارجی، ترکیب شیمیایی و ترکیب اسید چرب تخم مرغ مروارید (Numida meleagris) و تخم‌‌مرغ

دوره 29، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 1-15
زینب محسن پور؛ مجید علیایی؛ حسین جانمحمدی؛ علیرضا فانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب