آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,359
تعداد مقالات16,657
تعداد مشاهده مقاله53,899,628
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,513,169
نخعی, شیرین, دهقانی, محمد رضا, جلیلوند, قاسم. (1395). تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 45-57.
شیرین نخعی; محمد رضا دهقانی; قاسم جلیلوند. "تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1395, 45-57.
نخعی, شیرین, دهقانی, محمد رضا, جلیلوند, قاسم. (1395). 'تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 45-57.
نخعی, شیرین, دهقانی, محمد رضا, جلیلوند, قاسم. تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(4): 45-57.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب