آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,416
تعداد مقالات17,484
تعداد مشاهده مقاله56,438,329
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,724,553
نخعی, شیرین, دهقانی, محمد رضا, جلیلوند, قاسم. (1395). تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 45-57.
شیرین نخعی; محمد رضا دهقانی; قاسم جلیلوند. "تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1395, 45-57.
نخعی, شیرین, دهقانی, محمد رضا, جلیلوند, قاسم. (1395). 'تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 45-57.
نخعی, شیرین, دهقانی, محمد رضا, جلیلوند, قاسم. تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(4): 45-57.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب