آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,407
تعداد مشاهده مقاله51,207,726
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,229,850
نخعی, شیرین, دهقانی, محمد رضا, جلیلوند, قاسم. (1395). تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 45-57.
شیرین نخعی; محمد رضا دهقانی; قاسم جلیلوند. "تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1395, 45-57.
نخعی, شیرین, دهقانی, محمد رضا, جلیلوند, قاسم. (1395). 'تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 45-57.
نخعی, شیرین, دهقانی, محمد رضا, جلیلوند, قاسم. تعیین ارزش غذایی علوفه‌ نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روش‌های تولید گاز و کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(4): 45-57.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب