تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,275 |
تعداد مقالات | 15,753 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,869,023 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,692,133 |
1. | امکان تولید کیک کم شکر با استفاده از شهد خرما | |
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 1-16 | ||
اعظم ایوبی؛ مهدا پورابوالقاسم | ||
2. | بررسی تاثیر سطوح مختلف نمکهایNaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 191-205 | ||
حامد حیدری مقتدر؛ ابراهیم احمدی | ||
3. | بررسی کارایی روش تبرید تدریجی و بهینهسازی تکاملی سازهها در بیشینه سازی سفتی سازه های دو بعدی | |
دوره 46، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 299-304 | ||
سید مهدی سیدی؛ محمدحسین ابوالبشری | ||
4. | بهینه سازی فرمولاسیون لوز رژیمی با جایگزینی شکر و مغز بادام با استویا- ایزومالت و گانودرما لوسیدیوم توسط روش سطح پاسخ | |
دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 173-199 | ||
آرزو خورشیدی راد؛ محمد گلی | ||
5. | تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگیهای کیک فنجانی | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 175-188 | ||
حسن موسیوند؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ حسن زکی دیزجی | ||
6. | طراحی یک جاذب دینامیکی ارتعاش جدید برای کاهش ارتعاش ابزار داخلتراش | |
دوره 53، شماره 4، بهمن 1402، صفحه 59-64 | ||
عباس رهی؛ علی رهی | ||
7. | یک گریپر قابل برنامه ریزی حساس به سفتی برای جابجایی اشیاء در سیستم های هپتیکی و رباتیک | |
دوره 47، شماره 3، آذر 1396، صفحه 69-75 | ||
ساناز جباری؛ مهدی مدبری فر؛ مجتبی قدسی | ||