آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,130
تعداد مقالات13,890
تعداد مشاهده مقاله48,875,249
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,593,501

1.

امکان تولید کیک کم شکر با استفاده از شهد خرما

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 1-16
اعظم ایوبی؛ مهدا پورابوالقاسم

2.

بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک‌هایNaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 191-205
حامد حیدری مقتدر؛ ابراهیم احمدی

3.

بررسی کارایی روش تبرید تدریجی و بهینه‌سازی تکاملی سازه‌ها در بیشینه سازی سفتی سازه های دو بعدی

دوره 46، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 299-304
سید مهدی سیدی؛ محمدحسین ابوالبشری

4.

بهینه سازی فرمولاسیون لوز رژیمی با جایگزینی شکر و مغز بادام با استویا- ایزومالت و گانودرما لوسیدیوم توسط روش سطح پاسخ

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 173-199
آرزو خورشیدی راد؛ محمد گلی

5.

تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 175-188
حسن موسیوند؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ حسن زکی دیزجی

6.

یک گریپر قابل برنامه ریزی حساس به سفتی برای جابجایی اشیاء در سیستم های هپتیکی و رباتیک

دوره 47، شماره 3، آذر 1396، صفحه 69-75
ساناز جباری؛ مهدی مدبری فر؛ مجتبی قدسی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.