آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,116
تعداد مقالات13,677
تعداد مشاهده مقاله48,559,396
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,310,224
موسیوند, حسن, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن, زکی دیزجی, حسن. (1399). تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 175-188.
حسن موسیوند; محمد حجتی; حسین جوینده; حسن برزگر; حسن زکی دیزجی. "تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1399, 175-188.
موسیوند, حسن, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن, زکی دیزجی, حسن. (1399). 'تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 175-188.
موسیوند, حسن, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن, زکی دیزجی, حسن. تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(2): 175-188.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.