آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,384
تعداد مقالات16,957
تعداد مشاهده مقاله54,581,063
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,199,323
موسیوند, حسن, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن, زکی دیزجی, حسن. (1399). تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 175-188.
حسن موسیوند; محمد حجتی; حسین جوینده; حسن برزگر; حسن زکی دیزجی. "تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1399, 175-188.
موسیوند, حسن, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن, زکی دیزجی, حسن. (1399). 'تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 175-188.
موسیوند, حسن, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن, زکی دیزجی, حسن. تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(2): 175-188.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب