آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,298
تعداد مقالات15,883
تعداد مشاهده مقاله52,116,583
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,887,930
موسیوند, حسن, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن, زکی دیزجی, حسن. (1399). تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 175-188.
حسن موسیوند; محمد حجتی; حسین جوینده; حسن برزگر; حسن زکی دیزجی. "تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1399, 175-188.
موسیوند, حسن, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن, زکی دیزجی, حسن. (1399). 'تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 175-188.
موسیوند, حسن, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن, زکی دیزجی, حسن. تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(2): 175-188.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب