تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,318 |
تعداد مقالات | 16,185 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,788,779 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,470,533 |
1. | اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 129-142 | ||
فریبا محمدى الستى؛ نارملا آصفی؛ رامین ملکی؛ سید صادق سیدلو هریس | ||
2. | تتوسعه ماشین پخت نان دوار با حرارت غیر مستقیم برای افزایش کیفیت محصول با استفاده از تکنیک عددی | |
دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 89-107 | ||
فرید بجایی؛ سید صادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی؛ حمیدرضا قاسم زاده | ||
3. | مطالعه و مدلسازی حساسیت به کوفتگی میوه زردآلو تحت تأثیر ویژگیهای ضربه و خصوصیات میوه | |
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 63-83 | ||
مهدی خدائی؛ سید صادق سیدلو هریس؛ مرتضی صادقی؛ سعید ظریف نشاط | ||
4. | مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی | |
دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 49-66 | ||
سید صادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی؛ سینا علیزاده؛ فرید بجایی | ||