آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,304
تعداد مقالات15,961
تعداد مشاهده مقاله52,314,618
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,073,614

1.

بررسی اثر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جیره بلدرچین ژاپنی مادر بر عملکرد، فراسنجه-های کیفی جوجه یکروزه و میزان مالون دی آلدئید گوشت نتاج

دوره 30، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 83-94
حسین مالک؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ کاوه رحمانی فرح

2.

بررسی تاثیر اسیدهای صفراوی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی در جوجه-های گوشتی

دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 115-126
سید محمد علی میرحسینی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ سید علی میر قلنج

3.

تأثیر تنش گرمایی ملایم و مزمن بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی، کیفیت گوشت و بیان ژن‌های اسیدچرب سنتاز و لیپوپروتئین لیپازدر جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 47-59
فضیله درستی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ زربخت انصاری پیرسرایی

4.

تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه‌های والین و تریپتوفان در جیره‌های کم پروتئین بر خصوصیات لاشه و پاسخ سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 1-14
خسرو پارسایی مهر؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ حسین جانمحمدی؛ مجید علیایی

5.

تأثیر لوسین در جیره‌ حاوی چربی بالا بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، متابولیسم چربی و پروتئین و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 31، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 1-13
فضیله درستی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ زربخت انصاری پیرسرائی

6.

تأثیر مکمل‌سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 63-75
پیام باغبان کنعانی؛ محسن دانشیار؛ رامین نجفی

7.

تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 163-171
سعید حسین‌زاده؛ رامین نجفی؛ محسن دانشیار؛ خسرو پارسائی‌مهر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب