تعداد نشریات | 41 |
تعداد شمارهها | 1,130 |
تعداد مقالات | 13,901 |
تعداد مشاهده مقاله | 48,913,020 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 12,605,619 |
1. | استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 85-99 | ||
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر | ||
2. | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد | |
دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 101-116 | ||
حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ مهدی قصاب نژاد | ||
3. | تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگیهای کیک فنجانی | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 175-188 | ||
حسن موسیوند؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ حسن زکی دیزجی | ||
4. | تأثیر صمغ فارسی و صمغ دانه بالنگو شیرازی بر ویژگیهای بافتی ماست همزده کمچرب | |
دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 171-181 | ||
مریم ید ملت؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی | ||
5. | مطالعه ترکیبات شیمیایی ازگیل ژاپنی و استخراج پلیساکارید آن به عنوان یک ترکیب ضد اکسایشی | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 171-181 | ||
ساره همتیار؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر | ||