آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,325
تعداد مقالات16,287
تعداد مشاهده مقاله53,055,448
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,697,574

1.

استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 85-99
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

2.

استفاده از روش کف پوشانی در تولید پودر ملاس نیشکر: بهینه یابی و سینتیک انتقال جرم

دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 33-53
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ پریسا قاسمی

3.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 101-116
حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ مهدی قصاب نژاد

4.

تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 175-188
حسن موسیوند؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ حسن زکی دیزجی

5.

تأثیر صمغ فارسی و صمغ دانه بالنگو شیرازی بر ویژگی‌های بافتی ماست همزده کم‌چرب

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 171-181
مریم ید ملت؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی

6.

مطالعه ترکیبات شیمیایی ازگیل ژاپنی و استخراج پلی‌ساکارید آن به عنوان یک ترکیب ضد‌ اکسایشی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 171-181
ساره همت‌یار؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب