آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,130
تعداد مقالات13,901
تعداد مشاهده مقاله48,913,020
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,605,619

1.

استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 85-99
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

2.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 101-116
حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ مهدی قصاب نژاد

3.

تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 175-188
حسن موسیوند؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ حسن زکی دیزجی

4.

تأثیر صمغ فارسی و صمغ دانه بالنگو شیرازی بر ویژگی‌های بافتی ماست همزده کم‌چرب

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 171-181
مریم ید ملت؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی

5.

مطالعه ترکیبات شیمیایی ازگیل ژاپنی و استخراج پلی‌ساکارید آن به عنوان یک ترکیب ضد‌ اکسایشی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 171-181
ساره همت‌یار؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.