
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,325 |
تعداد مقالات | 16,287 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,055,448 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,697,574 |
1. | استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 85-99 | ||
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر | ||
2. | استفاده از روش کف پوشانی در تولید پودر ملاس نیشکر: بهینه یابی و سینتیک انتقال جرم | |
دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 33-53 | ||
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ پریسا قاسمی | ||
3. | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد | |
دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 101-116 | ||
حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ مهدی قصاب نژاد | ||
4. | تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگیهای کیک فنجانی | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 175-188 | ||
حسن موسیوند؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ حسن زکی دیزجی | ||
5. | تأثیر صمغ فارسی و صمغ دانه بالنگو شیرازی بر ویژگیهای بافتی ماست همزده کمچرب | |
دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 171-181 | ||
مریم ید ملت؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی | ||
6. | مطالعه ترکیبات شیمیایی ازگیل ژاپنی و استخراج پلیساکارید آن به عنوان یک ترکیب ضد اکسایشی | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 171-181 | ||
ساره همتیار؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر | ||