آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,178
تعداد مشاهده مقاله50,685,387
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,770,712

1.

تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدما های رطوبت

صفحه 1-10

2.

مقدار آفلاتوکسین‌های تام و 1 Mدر شیر و گوشت گاومیش کشتاری شمال‌غرب ایران

صفحه 11-18

3.

اثر پودر شیر سویا بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری

صفحه 19-30

4.

بهینه‌سازی فرآیند کنترل قهوه‌ای شدن وآبگیری اسمزی در حلقه‌های سیب نیمه مرطوب توسط روش سطح پاسخ

صفحه 31-49

5.

ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب‌زمینی برای تولید فرآورده‌های سرخ‌ شده

صفحه 51-62

6.

ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران

صفحه 63-76

7.

پیشگویی شار ترواه و درصد دفع کلرید سدیم طی فرآیند نانوفیلتراسیون فاضلاب ستون‌های رنگبری توسط شبکه‌های عصبی مصنوعی

صفحه 77-87

8.

تأثیر مواد بسته بندی محتوی نانو ذرات نقره و سیلیکات رس بر ویژگی‌های کیفی پس از برداشت میوه گیلاس رقم سیاه مشهد

صفحه 89-102

9.

شناسایی ترکیبات فنولی عصاره برگ درخت نیم به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و ارزیابی قدرت آنتی‌اکسیدانی آنها

صفحه 103-117

10.

اثرات پرتوتابی الکترون شتاب‌دار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر روی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی گوشت بلدرچین

صفحه 119-130

11.

تاثیر درون پوشانی بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و ویژگی‌های کیفی

صفحه 131-141

12.

تاثیر دمای نگهداری بر زنده مانیلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده در آب سیب

صفحه 143-154


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب