
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,399 |
تعداد مقالات | 17,149 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,259,783 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,591,449 |
اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 19-30 اصل مقاله (647.76 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,672 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,197 |