| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,434 |
| تعداد مقالات | 17,659 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,571,994 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,291,023 |
اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 3، دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 19-30 اصل مقاله (647.76 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,760 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,278 |
||