آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,134
تعداد مشاهده مقاله50,644,101
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,730,899

1.

تولید لوبیای قرمز پیش پز و خشک شده به منظور کاهش زمان پخت آن

صفحه 1-10

2.

تعیین برخی ویژگی¬های فیزیکی مغز گردو (رقم کاغذی) با هدف جداسازی کیفی

صفحه 11-17

3.

تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب

صفحه 19-28

4.

تعیین فعالیت ضدمیکربی و آنتی¬اکسیدانی عصاره متانولی و اسانس گیاه نعناع Mentha longifolia Hudson

صفحه 29-38

5.

فعالیت آنتی¬اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی¬اکسیدان¬های سنتزی

صفحه 39-50

6.

خواص رئولوژیکی پوشش¬های خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیب¬های مختلف

صفحه 51-61

7.

خصوصیات فیزیکی ژل نشاسته¬های گندم و جودوسر طبیعی و هیدروکسی پروپیله شده آنها

صفحه 63-73

8.

اثر کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگی¬های کیفی و ماندگاری آلو رقم قطره طلا

صفحه 75-85

9.

بررسی مدل¬های مختلف رئولوژیک در سوسپانسیون¬های حاوی صمغ کتیرا

صفحه 87-96

10.

افزایش زنده¬مانی پروبیوتیک¬ها در بستنی فراسودمند به وسیله ریزپوشانی

صفحه 97-102


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب