Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,955,209
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,626,134
1.
تولید لوبیای قرمز پیش پز و خشک شده به منظور کاهش زمان پخت آن
صفحه
1-10
مشاهده مقاله
اصل مقاله
730.47 K
2.
تعیین برخی ویژگی¬های فیزیکی مغز گردو (رقم کاغذی) با هدف جداسازی کیفی
صفحه
11-17
مشاهده مقاله
اصل مقاله
533.65 K
3.
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب
صفحه
19-28
مشاهده مقاله
اصل مقاله
588.88 K
4.
تعیین فعالیت ضدمیکربی و آنتی¬اکسیدانی عصاره متانولی و اسانس گیاه نعناع Mentha longifolia Hudson
صفحه
29-38
مشاهده مقاله
اصل مقاله
541.04 K
5.
فعالیت آنتی¬اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی¬اکسیدان¬های سنتزی
صفحه
39-50
مشاهده مقاله
اصل مقاله
508.27 K
6.
خواص رئولوژیکی پوشش¬های خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیب¬های مختلف
صفحه
51-61
مشاهده مقاله
اصل مقاله
540.99 K
7.
خصوصیات فیزیکی ژل نشاسته¬های گندم و جودوسر طبیعی و هیدروکسی پروپیله شده آنها
صفحه
63-73
مشاهده مقاله
اصل مقاله
427.56 K
8.
اثر کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگی¬های کیفی و ماندگاری آلو رقم قطره طلا
صفحه
75-85
مشاهده مقاله
اصل مقاله
618.18 K
9.
بررسی مدل¬های مختلف رئولوژیک در سوسپانسیون¬های حاوی صمغ کتیرا
صفحه
87-96
مشاهده مقاله
اصل مقاله
711.82 K
10.
افزایش زنده¬مانی پروبیوتیک¬ها در بستنی فراسودمند به وسیله ریزپوشانی
صفحه
97-102
مشاهده مقاله
اصل مقاله
326.96 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب