آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,037
تعداد مشاهده مقاله50,573,222
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,664,501
. (1391). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 19-28.
. "تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1391, 19-28.
. (1391). 'تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 19-28.
. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 22(1): 19-28.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب