تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,253 |
تعداد مقالات | 15,411 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,249,508 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,256,686 |
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی¬های شیمیایی، بافتی و ریزساختار پنیر سفید آب نمکی کم چرب | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 22، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 19-28 اصل مقاله (588.88 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,278 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,347 |